De främsta fördelarna med den elektroniska cigaretten jämfört med den klassiska cigaretten

Den elektroniska cigaretten reproducerar idag mycket bra de känslor som den vanliga cigaretten ger, och det är logiskt : det hålls i hand som en klassisk cigarett(bra OK, det är mer imponerande). Vi bär den i munnen. Ånga sugs och utandas, vilket ersätter och imiterar rök mycket bra. Vi hittar också ” skrapa “vid ångans passage i halsen, trevlig känsla och sökt av rökaren som heter”hit”. Och slutligen, ingen brist oavsett din tobaksberoende (din största rädsla säkert) eftersom det innehåller nikotin. Du kommer att ha din dos väl, inga bekymmer om detta!

Nu, låt oss vara ärliga, tobakens smak e-cigarett som Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils smakar uppenbarligen inte som tobak, ja det är annorlunda. För det som gör den unika smaken av din klassiska cigarett är de 4000 kemikalier som utgör den. Frågan Är då: är det allvarligt ? Nej, uppenbarligen inte. Man ersätter helt enkelt en (oidentifierad) smak med en annan (inte längre identifierad). Vi kan även välja smaker som är bekanta för oss i själva verket (andra än de stämplade “tobak”, vars namn är främst avsett att lugna rökare). Personligen är jag förtjust i den isiga mintsmaken, andra av äpplet, och här efterliknar det riktigt bra de avancerade smakerna.

OBS: Om du har känt den elektroniska cigaretten för länge sedan eller om bara i sin engångsform, har du förmodligen inte blivit övertygad av den. Sluta inte med det. Dagens påfyllningsbara elektroniska cigaretter, som de Fumeo erbjuder dig, förtjänar att du återställer upplevelsen. Ordet ex-rökare av 20 cigaretter om dagen som inte särskilt tror på e-cig innan du testar den och sedan antar den.

Den senaste rapporten från Professor Dautzenberg (finns i sin helhet här), på uppdrag av hälsoministern Marisol Touraine, är formell: ångan som avges av elektroniska cigaretter innehåller inte följande element på signifikanta nivåer: kända cancerframkallande ämnen (medan det finns mer än 60 i tobaksrök), kolmonoxid (co – ingen kardiovaskulär risk därför), fasta partiklar (spela en viktig roll vid förekomsten av kol), tjära.

I kortare och tydligare finns det bara obetydliga spår av cancerframkallande ämnen (hastighet som liknar nikotinsubstitut som fläckar) och 0 kolmonoxid, 0 tjära, 0 fast partikel. Medan i den klassiska cigaretten finns 60 cancerframkallande ämnen (vid signifikanta nivåer), tjära, kolmonoxid och 1-5 miljarder fasta partiklar.

Den enda punkt som utgör ett problem i e-cigaretten är närvaron (valfritt) av nikotin (som i plåster och andra farmaceutiska substitut), en icke-farlig produkt i sig (utom i mycket höga doser) men ansvarig för missbruk. Jo det är också en tillgång, för utan nikotin skulle rökaren knappast migrera till e-cigaretten, medan det görs uppriktigt ensam, ofta mycket lättare än vi föreställde oss.

Jag uppmanar er verkligen att konsultera det långa betänkandet i fråga, dess läsning är trevlig och mycket intressant.

Inget som betong för att bevisa det för dig: jag rökte ett paket cigaretter om dagen (Cowboys), jag konsumerar nu 2 till 2,5 ml e-vätska( e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice ) dagligen, så flaskan gör mig 4 till 5 dagar max. Således, när det gäller mig, motsvarar en flaska e-vätska 4 till 5 paket max. NB: jag har snarare en måttlig förbrukning framför andra vapers, tack vare den utrustning som används (Stardust V3 är verkligen erkänd inte mycket girig framför sina konkurrenter, jag konsumerar mer E-vätska med en Kanger T2 till exempel).

Det är därför en stor besparing: ett paket (6,60 € per dag) mot en 1/4 (1,50 € per dag) eller 1/5 flaska (1,20 € per dag) idag är E-cigg från Ecigaretter.se det fortfarande 4,4 till 5,5 gånger billigare ! Förresten läser jag ofta eller hör “en flaska e-vätska, som kostar 5,90 €, motsvarar en patron (10 förpackningar) cigaretter, så e-cigaretten kostar ungefär 10 gånger mindre”, ja nej, det är ett stort misstag att bete dig.

Glöm inte att lägga till kostnaden för startpaketet (cirka 70€) och förbrukningsvaror (clearomizers och motstånd). Då batterier som du kommer att behöva byta ut inom 6 månader till ett och ett halvt år (det är mycket slumpmässigt som du ser, ungefärlig livslängd: 300 påfyllningar).

Ju längre du vape, desto mer kommer du att spara. Ekonomin är faktiskt inte densamma vid 3 månader eller 1 år av vaping. Ju mer du är en storrökare och ju fler besparingar du kommer att göra. Små rökare kommer logiskt att ta längre tid innan de amorterar sitt startpaket.

Kort sagt kan ingen exakt berätta hur mycket du kommer att spara, men du kommer att göra betydande besparingar !

Förutom de 3 stora tillgångar som tidigare beskrivits, kan jag inte avsluta denna informativa sida utan att snabbt nämna de andra: adjö rökarens andetag och lukten av tobak på dina kläder, adjö också fett hår och fet hud, grå hy, askkoppar, rumpor, Tändare. Mig slutligen bara om du helt stoppa cigaretten naturligtvis (inte obligatorisk sak).

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.