Tragisk nyfödd död: de gav honom “Lustgas tuber” istället för syre

Som det visade sig hade sjSverigehusflaskorna fel etiketter.
På hans sista andetag, bara en timme efter hans födelse, lämnade han en nyfödd i Australien som läkare gav honom “Lustgas tuber” istället för syre säger Skolparty.se.

Läs också:

köp billig lustgas tuber i Stockholm av LustgasAkuten


Den chockerande händelsen inträffade i juli 2016 på Sydney hospital “Bankstown-Lidcombe”, medan de glada föräldrarna letade efter sanningen, men också vindication, i fem år.
Enligt news.com.au, Sonya Ghanem födde extraordinärt med kejsarsnitt den 13 juli 2016, på rekommendation av obstetrikern, men en del av navelsträngen hindrade den nyfödda från att andas normalt.

Läs mycket mera om detta på: https://Billigastlustgas.se

Läkarna bestämde sålunda hur barnet skulle ges syre och satte på honom en mask. Det var bara att lilla Johns lungor fylldes med Lustgas tuber (även känd som” Lustgas tuber”) som flaskan som han fästes på, vilket bevisas av undersökningen, hade blivit missmärkt i många år.

Läs mycket mera om detta på: https://Billiglustgas.se

Flaskorna med felaktiga indikationer var även i neonatalenheten, utan att ha kontrollerats, i mer än ett år. Två månader före Johns död hade ett annat spädbarn lidit allvarlig hjärnskada eftersom han inandade “Lustgas tuber” istället för syre.
Läs mycket mera om detta på: https://lustgastub.se


Läkare trodde att de hade gjort allt rätt, tills en kollega märkte de “fantastiska likheterna” av incidenterna på sjSverigehuset och med en pojkes död i Indien på grund av en liknande “blandning” med medicinska lustgaser.

Läs mycket mera om detta på: https://lustgasbilligt.se
Tekniker Stuart Clifton, som instruerades att undersöka händelsen i 2017, sa att felet skulle ha upptäckts omedelbart om det nödvändiga “identifieringstestet” hade gjorts som inte tar mer än två minuter…

Källa: https://lustgasbutiken.se